۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

کرملین: پوتین دائما با نیرو‌های مسلح روسیه در تماس است

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) در ارتباط با حمله امروز اوکراین به سواستوپل اعلام کرد: «پوتین» دائما با نیرو‌های مسلح روسیه در تماس است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ریانووستی در واکنش به حمله اوکراین به سواستوپل تأکید کرد: اکنون مهم‌ترین اقدام، ارائه تمام کمک‌های ضروری به قربانیان حمله اوکراین به سواستوپل است.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد: پوتین (رئیس جمهور روسیه) دائما با نیرو‌های مسلح کشور در تماس است.

وزرات دفاع روسیه پیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که آمریکا مسئول حمله امروز اوکراین به شهر سواستوپل در کریمه است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که ماموریت‌های پروازی موشک‌های ATACMS از سوی متخصصان آمریکایی و بر اساس اطلاعات ماهواره‌ای این کشور برنامه ریزی شده است و در نتیجه واشنگتن مسئول اصلی حمله موشکی عمدی به غیرنظامیان سواستوپل است.

ارتش اوکراین امروز با موشک‌های ATACMS با کلاهک خوشه‌ای به سواستوپل در شبه جزیره کریمه حمله کرد. بنا به اعلام وزارت دفاع روسیه، چهار موشک اوکراین سرنگون شدند و یک موشک هم به وسیله پدافند هوایی روسیه منحرف و بر فراز این شهر منفجر شد. در این حمله تا این لحظه ۵ غیر نظامی کشته و بیش از ۱۰۰ تن زخمی شدند.

وزارت بهداشت روسیه نیز پیشتر تأکید کرد: وضعیت ۱۳ نفر در سواستوپل وخیم است، ۶۲ بیمار تحت مراقبت‌های سرپایی قرار گرفتند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر